WordPress Izdelava Spletnih Strani

Spletno mesto WordPress CMS

WordPress je tovarna, ki izdeluje spletne strani, shranjuje vsebino in omogoča uporabniku, da ustvarja in objavlja spletne strani, ne da bi zahteval kaj drugega kot domena in storitev gostovanja.

WordPress Izdelava Spletnih Strani

Najbolj uporabljen sistem za upravljanje vsebin (CMS)

Zakaj WordPress?

WordPress (WP, WordPress.org) je brezplačen in odprtokodni sistem za upravljanje vsebin (CMS), napisan v PHP in povezan z bazo podatkov MySQL ali MariaDB. Funkcije vključujejo arhitekturo vtičnikov in sistem predlog, ki so v WordPressu poimenovani kot teme. WordPress je bil prvotno ustvarjen kot sistem za bloganje, vendar se je razvil tako, da podpira druge vrste spletnih vsebin, vključno z bolj tradicionalnimi poštnimi seznami in forumi, medijskimi galerijami, spletnimi mesti za članstvo, sistemi za upravljanje učenja (LMS). ) in spletnih trgovinah.

WordPress uporablja več kot 60 milijonov spletnih mest, vključno z 33,6% od 10 milijonov najboljših spletnih mest aprila 2019, WordPress je ena izmed najbolj priljubljenih uporabljenih sistemskih rešitev. WordPress je bil uporabljen tudi za druga področja uporabe, kot so vseprisotni prikazni sistemi (PDS).

UX oblikovanje

Kaj je UX? Oblikovanje uporabniške izkušnje (UXD, UED ali XD) je postopek izboljšanja zadovoljstva uporabnikov z izdelkom z izboljšanjem uporabnosti, dostopnosti in užitkov, ki jih ponuja interakcija z izdelkom. Oblikovanje uporabniške izkušnje zajema tradicionalno zasnovo interakcije človek-računalnik (HCI) in jo razširja z obravnavo vseh vidikov izdelka ali storitve, ki jih zaznajo uporabniki.

WordPress Website Development Slovenia
WordPress Website Development Slovenia

UX oblikovalec uporablja petstopenjski postopek za zagotovitev zadovoljstva uporabnikov:

Mobilne aplikacije WordPress

Telefonske aplikacije za WordPress obstajajo za WebOS, Android, iOS (iPhone, iPod Touch, iPad), Windows Phone in BlackBerry. Te aplikacije, ki jih je zasnoval Automattic, imajo poleg možnosti ogleda statističnih podatkov možnosti, kot so dodajanje novih objav in strani blogov, komentarji, moderiranje komentarjev, odgovarjanje na komentarje.

WordPress WooCommerce

Želite spletno mesto WordPress za e-trgovino. WordPress je zdaj star desetletje in je še vedno veljavni prvak pri upravljanju spletnih mest z veliko vsebino. Če nameravate zasledovati strategijo SEO ali trženja vsebin za svoje podjetje, je WordPress edina legitimna izbira za vaše spletno mesto.