Shopify eCommerce Izdelava Spletne Strani Slovenija

Spletna trgovina s Shopify CMS

Videz vaše spletne trgovine lahko močno vpliva na prodajo. Čeprav boste imeli Shopify nekaj mesečnih fiksnih stroškov (29–299 €), boste imeli na voljo vsa orodja, ki jih potrebujete za odlično spletno stran.

Shopify eCommerce Izdelava Spletne Strani Slovenija

Upravljanje izdelkov (CMS) s Shopify E-Commerce

Zakaj Shopify eCommerce?

Shopify je ugledna platforma za e-poslovanje, ki vsebuje vse, kar potrebujete, ali celovito iščete svojo trgovino z e-poslovanjem. Ta varna programska oprema za e-poslovanje služi kot popoln paket za spletno mesto za e-poslovanje, prodaja na več lokacijah z vključitvijo podpore v lokalnem jeziku in prilagaja spletne trgovine.

Shopify E-Commerce

Danes spletno nakupovanje ni več neobvezno; postane prednostna naloga in za mnoge kupce ali velike porabnike prvi način nakupovanja. Ne vedno, ker ljudje nimajo časa za obisk fizičnih trgovin. Elektronsko poslovanje je preprosto osvojilo gospodarstvo. Z Shopify boste odprli veliko priložnosti za igranje pomembne vloge v e-poslovanju.

Kako Shopify postane odlična možnost za trgovce e-trgovine, ki želijo izkoristiti svojo spletno trgovino.

WooCommerce E-Commerce

Želite spletno mesto WordPress eCommerce. WordPress je zdaj star desetletje in je še vedno veljavni prvak pri upravljanju spletnih mest z veliko vsebino. Če nameravate zaslediti strategijo SEO ali trženja vsebin za svoje podjetje, je WordPress edina legitimna izbira za vaše spletno mesto.