Prestashop eCommerce Izdelava Spletne Strani Slovenija

Spletna trgovina s PrestaShop CMS

Po vsem svetu več kot 300.000 trgovin z e-poslovanjem deluje s tehnologijo PrestaShop. Podjetje je leta 2016 prejelo tudi kritično nagrado CMS za najboljšo programsko opremo za e-poslovanje.

Prestashop eCommerce Izdelava Spletne Strani Slovenija

PrestaShop je ena najboljših platform za e-poslovanje.

Zakaj PrestaShop?

E-trgovina je trenutna ključna beseda v spletnem svetu. Razlog za to je, da skoraj vsi nastajajoči lastniki podjetij in novi podjetniki ustanovijo lastne spletne prodajalne in prodajajo svoje izdelke ter nato prejemajo plačila za te izdelke po spletu.

A da bi takšno poslovanje s spletno trgovino uspelo in zaslužilo, je zelo pomembno, da trgovina v nobenem pogledu ne zaostaja in spletnemu kupcu ali kupcu ponudi najboljšo nakupovalno izkušnjo doslej. Da bi se to lahko zgodilo, bi morala biti kakovost in kaliber platforme za e-poslovanje, ki se uporablja za izdelavo vaše spletne trgovine na drobno.

Čeprav obstaja veliko platform za e-poslovanje, s pomočjo katerih lahko ustvarite svojo spletno trgovino, PrestaShop briljantno izstopa iz množice!

Mobile & Multi-Device

PrestaShop je izjemno enostaven za uporabo v mobilnih napravah, kar vam pomaga, da ostanete blizu in v stiku s strankami, ne glede na to, kam jim pripadajo. Privzeti predlogi PrestaShopa je priložena nakupovalna košarica, optimizirana za mobilne naprave, zahvaljujoč kateri bo vaša trgovina učinkovito delovala na vseh mobilnih napravah. To bo pomagalo vaši spletni prodaji in poslovanju, saj bodo stranke lahko brskale in kupovale izdelke v vaši trgovini kadar koli in kjer koli.

E-Commerce - WooCommerce

Želite spletno mesto WordPress za e-trgovino. WordPress je zdaj star desetletje in je še vedno veljavni prvak pri upravljanju spletnih mest z veliko vsebino. Če nameravate zasledovati strategijo SEO ali trženja vsebin za svoje podjetje, je WordPress edina legitimna izbira za vaše spletno mesto.