IZVEDI VEČ

With 4Tech, you will get a modern website with amazing visual and interactive effects to attract the emotional responses you need to stand out in the highly competitive digital market in Slovenia or internationally.

SLOVENIA DIGITAL MARKETING STRATEGIES

Website Design

Online Marketing in Slovenia

With 4Tech you will get a modern website with amazing visual and interactive effects to attract the emotional responses you need to stand out on the highly competitive digital market in SLOVENIA or International.

Izdelava

Naš cilj je pomagati našim strankam doseči želene cilje, tako da vam ponudimo najnovejše trende in tehnologije izdelava in oblikovanja spletnih strani.

Optimizacija

Z optimizacijo vaše spletne strani za brskalnike bomo povečali vašo prepoznavnost rezultatih brskalnikov.

Cenik

Skupina za izdelovanje in oblikovanje spletnih strani 4Tech Slovenija, je ustvarila več paketov, s pomočjo katerih boste dobili idejo, kaj lahko dobite za svoj projekt za ocenjene stroške.

20+

Let izkušenj

200+

Končanih projektov

250+

Strank

50+

Ocen strank

3+

Let na mednarodnem trgu

Realizirani projekti

Nekaj projektov izdelave spletnih strani in spletne promocije.

Šiviljstvo Špelca

Kamnoseštvo izdelava spletnih strani

Kamnoseštvo Avsec

Holistic Security Europe

Coffee Circus Malta

Gift Vouchers Malta

Pilates Malta

PRILAGODITEV NAPRAVAM

Odzivno spletno mesto bo predvsem izboljšalo uporabniško izkušnjo in stopnjo konverzije. Na primer, 4 Tech Digital Marketing uporablja najnovejša orodja za spletni razvoj, da zagotovi odzivno in SEO prijazno spletno mesto v Sloveniji.

Naša ekipa za digitalno trženje v Sloveniji tesno sodeluje s spletnimi razvijalci v Sloveniji in po vsem svetu, da našim strankam v Sloveniji dostavi odzivna spletna mesta.

Odzivna spletna mesta so gonilo vaše strategije digitalnega trženja za upodabljanje spletnih strani v učinkoviti, optimizirani in lahko berljivi obliki v različnih napravah in spletnih brskalnikih na različnih platformah in napravah. Z drugimi besedami, odzivni dizajn uporablja najnovejše funkcije in funkcije spletnega razvoja, da uporabnikom na napravah, kot so osebni računalniki, pametni telefoni, telefoni iPhone in iPad, omogoči optimalen pogled.

Fokus ekipe 4Tech je lokalni trg v Sloveniji. Zato pomagamo lokalnim podjetjem, da izkoristijo spletne izdelke in storitve, izdelke in storitve z resnično vrednostjo za končnega uporabnika.

UI / UX

Pametno spletno oblikovanje ustvarja strani, ki obiskovalce spletnega mesta pritegnejo, da jih pretvorijo v plačljive kupce ali zagotovijo pomembne informacije o izdelku, podjetju ali organizaciji. Podobno lahko spletna mesta zabavajo, nudijo posebne informacije, smernice in podporo. Zato vam bo 4Tech pomagal doseči želene rezultate na lokalnem trgu.

4Tech vam ponudi orodja za spletni razvoj in SEO, prilagojena za digitalno trženje v Sloveniji, da bodo vsaka stran vašega spletnega mesta uporabniku prijazna in privlačna.

Slovenski trg je konkurenčno področje z velikimi pričakovanji končnih uporabnikov. Zato naša ekipa za v Sloveniji spremlja uporabnost spletnega mesta s tržnega vidika, da bi zagotovila učinkovitost, uspešnost in zadovoljstvo, kjer lahko uporabniki določene naloge opravijo tako enostavno, kot pričakujejo.

Za zaključek boste dobili sodobno spletno stran z neverjetnimi vizualnimi in interaktivnimi spletnimi orodji, ki bodo pritegnila čustvene odzive, ki jih potrebujete, da izstopate na visoko konkurenčnem digitalnem trgu v Sloveniji.