AMP Razvoj Spletnih Strani Slovenija

Spletno mesto za predstavitev AMP CMS

AMP je bila prvotno kratica za Accelerated Mobile Pages odprtokodni HTML okvir, ki ga je razvil AMP Open Source Project. Prvotno ga je ustvaril Google kot tekmec takojšnjim člankom Facebook in Apple News.

AMP Razvoj Spletnih Strani Slovenija

Zakaj AMP?

AMP je bil prvič objavljen 7. oktobra 2015. Po obdobju tehničnega predogleda so se strani AMP začele pojavljati v Googlovih rezultatih mobilnega iskanja februarja 2016. AMP so prvotno kritizirali, ker je Googlu omogočil dodaten nadzor nad internetom. Projekt AMP je napovedal, da bo 18. septembra 2018 prešel na model odprtega upravljanja.

Hitra navigacija za mobilne telefone

AMP je optimiziran za mobilno brskanje in je zasnovan za hitrejše nalaganje spletnih strani. Strani AMP lahko predpomni CDN, na primer predpomnilniki Microsoft Bing ali Cloudflare AMP, kar omogoča hitrejše delovanje strani.

WordPress E-Commerce

Želite spletno mesto WordPress za e-trgovino. WordPress je zdaj star desetletje in je še vedno veljavni prvak pri upravljanju spletnih mest z veliko vsebino. Če nameravate zasledovati strategijo SEO ali trženja vsebin za svoje podjetje, je WordPress edina legitimna izbira za vaše spletno mesto.